randwijck    28 jul. 2017 : 08:27
 Niets    Nieuws

Plus_Praktijk.jpg

Sinds 1 juli 2017 is Fysiotherapie Medisch Centrum Randwijck een PlusPraktijk geworden

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat wij sinds juli 2017 de status van 'PlusPraktijk' hebben gekregen van de zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea, Menzis, CZ en de Friesland! 

Een PlusPraktijk wat betekent dat nou eigenlijk en nog belangrijker welke voordelen heeft u als patiënt? 
Zilveren Kruis zegt er op hun eigen website het volgende over: 

Betere Kwaliteit leveren
PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren. Ze hebben bijvoorbeeld aanvullende programma's en ze maken de kwaliteit inzichtelijk. 

Voordelen van een plus praktijk
- Deskundige fysiotherapeuten 
- Goede bereikbaarheid
- Ruime openingstijden
- Korte wachttijd 
- Goede samenwerking met andere zorgverleners 

PlusPraktijk levert betere kwaliteit 
Wij vinden het belangrijk dat er meer PlusPraktijken bijkomen. Om dit te stimuleren krijgen PlusPraktijken van ons een hogere vergoeding. Zo helpen wij bij meer kwaliteit in de fysiotherapie. Er zijn steeds meer fysiotherapiepraktijken in Nederland die zich Zilveren Kruis PlusPraktijk mogen noemen. 

PlusPraktijken is voor de TOP in het veld
Wij sluiten met praktijken die zich aantoonbaar inzetten voor kwaliteit en transparantie een Plusovereenkomst af. Van deze praktijken verwachten wij dat zij continu bezig zijn om het beste uit hun vak te halen. Dat zij klantervaringen en kwaliteit monitoren en dat verbeteren van het eigen professioneel handelen een onderdeel is van hun dagelijkse praktijkvoering.