NL
Bel ons
Menu Sluit

Functioneel Neurologische Stoornis (FNS)

Bij Fysiotherapie MCRandwijck begrijpen we de complexiteit en uitdagingen die komen kijken bij functioneel neurologische stoornissen (FNS). Ons lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en soms kan (psychologische) stress zich uiten in fysieke symptomen. Dit is waar onze gespecialiseerde psychosomatische fysiotherapie een cruciale rol speelt.

Functioneel neurologische stoornissen kunnen een breed scala aan symptomen omvatten, zoals bewegingsproblemen, vermoeidheid, pijn, en sensorische verstoringen. Deze symptomen kunnen niet altijd volledig verklaard worden door een traditionele medische diagnose. Het unieke van psychosomatische fysiotherapie ligt in de geïntegreerde aanpak die niet alleen gericht is op het lichamelijke herstel, maar ook de onderliggende emotionele en psychologische factoren beoordeeld. Samenwerking met een psycholoog is mogelijk.

Ons doel is om u te helpen een beter begrip en controle te krijgen over uw symptomen, door middel van:

  • Individuele Begeleiding: een op maat gemaakt behandelplan dat rekening houdt met uw unieke situatie en behoeften.
  • Ontspanningstechnieken: methoden om stress te verminderen en uw lichaam te helpen ontspannen, wat essentieel is voor herstel.
  • Bewegingstherapie: specifieke oefeningen ontworpen om uw motorische controle te verbeteren en te werken aan de kracht en flexibiliteit die nodig zijn voor dagelijkse activiteiten.
  • Educatie: inzicht in hoe psychologische factoren uw fysieke gezondheid kunnen beïnvloeden, en strategieën om hier mee om te gaan.

Bij Fysiotherapie MCRandwijck staat u er niet alleen voor. Ons team van deskundige fysiotherapeuten is hier om u te ondersteunen op uw weg naar herstel. Wij bieden een luisterend oor en professionele begeleiding, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Als u of iemand die u kent worstelt met symptomen van functioneel neurologische stoornissen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een betere kwaliteit van leven, waarbij uw welzijn onze hoogste prioriteit is.


Contact
Afspraak maken
Choose language
Dutch Dutch
English English