NL
Bel ons
Menu Sluit

Tarieven

Fysiotherapie Medisch Centrum Randwijck heeft een contract met nagenoeg alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie wordt tegenwoordig alleen nog maar vergoed, wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. In jouw polis kun je terugvinden op hoeveel behandelingen je per kalenderjaar maximaal recht hebt.

Sinds 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. Dit betekent dat je geen verwijsbrief van jouw huisarts nodig heeft om bij ons behandeld te worden. Voor bepaalde (chronische) aandoeningen is nog wel een verwijzing nodig, maar ook als je een behandeling aan huis nodig hebt.

Er is sprake van een chronische indicatie voor fysiotherapie wanneer de klacht, waarmee je je bij ons meldt, voorkomt op de lijst van chronische indicaties van het ministerie van VWS. In het geval van een chronische indicatie is een verwijsbrief van de huisarts of de behandelend specialist nodig. De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering, op de eerste 20 keer na. Deze worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Indien je geen aanvullende verzekeringen hebt, komen deze eerste 20 behandelingen voor jouw eigen rekening.


Contact
Afspraak maken
Choose language
Dutch Dutch
English English