NL
Bel ons
Menu Sluit

Ilse Brouwers

In 1998 ben ik afgestudeerd aan de internationale academie Fysiotherapie Thim van der Laan in Utrecht. Na ervaring te hebben opgedaan met waarnemingen bij diverse parktijken, ben ik vanaf 1999 het mooie vak fysiotherapie gaan uitoefenen bij de praktijk “DeWinter en Van Ettekoven”. Gelijktijdig met de vestiging van onze praktijk in Medisch Centrum Randwijck in 2012 ben ik toegetreden tot de maatschap Fysiotherapie MC Randwijck.

Met passie voor mijn werk als fysiotherapeut ben ik in 2000 gestart met mijn vervolgopleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort en heb deze in 2004 succesvol afgerond. Mijn gedrevenheid om constant te leren en te groeien als professional laat zich kenmerken door het behalen van de titel Master Manuele Therapie in 2010. Deze wetenschappelijke verdieping stelt mij in staat om patiënten volgens de principes van “evidence based practice” te behandelen.

Naast mijn fysio- en manueel therapeutische werkzaamheden ben ik gespecialiseerd in Handtherapie (2021) en heb ik mij verdiept in schouderproblematiek. Gezien mijn specifieke deskundigheid betreffende het functioneren van het bewegingsapparaat en wetenschappelijk opleidingsniveau, mag je van mij een nauwkeurige analyse en een gericht plan van aanpak verwachten. Hierin sta je als persoon met je eigen wensen en verwachtingen centraal. Samen werken wij naar een oplossing!

Een van mijn sterke punten is het goed omgaan met mensen. Ik ben sociaal, empathisch en geduldig en begrijp dat elk individu uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Met goed luisteren en communiceren, streef ik ernaar om mijn patiënten op hun gemak te laten voelen en een goede vertrouwensrelatie op te bouwen.

Als fysiotherapeut heb ik al vele jaren ervaring in het behandelen van patiënten met een breed scala aan klachten. Het is een voorrecht anderen te kunnen helpen en geeft veel voldoening de positieve veranderingen te zien die mijn behandelingen teweegbrengen.

BIG nummer: 69049037304

Ilse Brouwers - fysiotherapeut Amstelveen

Contact
Afspraak maken
Choose language
Dutch Dutch
English English