NL
Bel ons
Menu Sluit

Jeroen Hendriks

Hallo, mijn naam is Jeroen Hendriks, sinds 2017 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 2022 ben ik afgestuurd als MSc. Manueel therapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na eerst een half jaar 1 dag in de week te werken bij Fysiotherapie Randwijck werk ik sinds oktober hier 4 dagen in de week.

Binnen de fysiotherapie liggen mijn interessegebieden bij schouder, rug-en nekklachten, sport gerelateerde klachten en chronische pijn. Ik vind het erg interessant om alle puzzelstukjes bij elkaar te zoeken en daarbij de juiste diagnose te stellen om vervolgens samen met de patiƫnt het behandelplan op te stellen. Jij bent immers de expert als het om jouw lichaam gaat. De behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van manuele therapie, oefentherapie en adviezen. Hierbij is mijn doel om naast je zo snel mogelijk weer klachtenvrij te krijgen ervoor te zorgen dat je zelf grip krijgt op de klachten en je inzichten te geven in hoe je de klachten eventueel in de toekomst kan voorkomen dan wel zelf te behandelen.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets of ben ik een rondje aan het hardlopen. Ook doe ik naast mijn werk als fysiotherapeut nog wetenschappelijk onderzoek binnen de fysiotherapie.

fysiotherapeut-Amstelveen-randwijck

Contact
Afspraak maken
Choose language
Dutch Dutch
English English